ScrapeBox Forum
Problem with scrapebox - Printable Version

+- ScrapeBox Forum (http://www.scrapeboxforum.com)
+-- Forum: ScrapeBox Main Discussion (http://www.scrapeboxforum.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: General ScrapeBox Talk (http://www.scrapeboxforum.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Problem with scrapebox (/showthread.php?tid=44880)



Problem with scrapebox - Krpt - 09-17-2018

Hello guys! I have the problem. I tried to run 13 scrapeboxes on the same VPS and after ~24 hours I got these results: 3 scrapeboxes were with 300-700k urls scraped , but the remaining 10 were with only 20-40k urls scraped. This is very big different , isn't it? I used same footprint and even same keywords. Just locations were different , but all of those locations were quite big so i dont think its location problem. Its not possible that out of 13 locations only 3 were big enough and others 10 weren't. So I'm wondering where can be the problem that I got this issue? If anyone could help me I would appreciate it a lot! Because I need all scrapeboxes to scrape like 300-700 or more urls , i dont need 20-40k urls per scrapebox , its just way too less...


RE: Problem with scrapebox - loopline - 09-18-2018

are you getting a lot more errors in the errors column on the ones with lower results?

ARe yo using public or private or no proxies?

Scraping what engines?


RE: Problem with scrapebox - Krpt - 09-18-2018

(09-18-2018, 04:30 AM)loopline Wrote: are you getting a lot more errors in the errors column on the ones with lower results?  

ARe yo using public or private or no proxies?

Scraping what engines?

How to check errors if i already deleted scrapebox task with task manager?


I'm using server proxies 

I'm using this footprint - site:instagram.com "followers" , so basically im scraping only to get instagram urls and later on emails.


RE: Problem with scrapebox - Krpt - 09-19-2018

Can anyone help me please?

Maybe this problem is because im using server proxies or because im running too many scrapeboxes on same server?

How many scrapeboxes can i run on one server? If I use this server: https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex40-ssd


RE: Problem with scrapebox - loopline - 09-21-2018

If you start scrapebox back up, the error log is still under help >> show error log.

but yes using an advanced operator like that with server proxies isn't going to work. The proxies will mostly all be blocked most all the time.

you would need private proxies.

Video
https://www.youtube.com/watch?v=GadX5AXiW34&t=25s