The Ultimate Managed Hosting Platform

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weird / incorrect url list - Malito:webmaster?
#1
I input my keywords, select all platforms under the blogs section. For the harvesting I select use server proxies and run 5 threads for Bing.


This is the 40 urls it produced when I hit stop. What am I doing wrong??

mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:03:54 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:03:56 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:05:06 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:05:06 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:05:11 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:05:44 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
mailto:webmaster?subject=CacheErrorInfo - ERR_INVALID_URL&body=CacheHost: mail.blog2life.net
ErrPage: ERR_INVALID_URL
Err: [none]
TimeStamp: Wed, 04 May 2022 19:05:45 GMT
ClientIP: 198.255.7.218
HTTP Request:
Reply
#2
try going to settings >> harvester engine configuration >> import >> download default engines.

Thent ry it.
Reply
#3
Sad 
(05-05-2022, 06:11 PM)loopline Wrote: try going to settings >> harvester engine configuration >> import >> download default engines. 

Thent ry it.

Tried that, unfortunately the problem persists Sad
Reply
#4
(05-06-2022, 09:22 PM)ripper toes Wrote:
(05-05-2022, 06:11 PM)loopline Wrote: try going to settings >> harvester engine configuration >> import >> download default engines. 

Thent ry it.

Tried that, unfortunately the problem persists Sad

Anyone ? I'm unable to use Scrapebox currently because of this.
Reply
#5
server proxies don't even work I don't think, its currently not working.

It could just be the geographic result of the ip. Try a test with no proxies, does it work?
Reply
#6
Ah, ran without proxies with Bing, works fine.

Guess I'll have to buy proxies then Sad
Reply
#7
yes it would see to be the case then.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)