Fastest Rank Tracker

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Custom Crawler - Not working
#1
Hi,

I have a problem with Email Scraper Premium. I try to configure Custom Crawler for the simplest tasks and I cannot get any result. Apparently I am doing something wrong. Take a look:

https://cl.ly/603c50abd4d6


I try to search for a simple number in the following format :

XX-XXX 

I have created a RegEx format: ([0-9]{2}-[0-9]{3}) 

I cannot get the Custom Crawler to work on any data, regardless of whether I use the private proxies or not. 

Am I doing something wrong?

I appreciate your help,
Greg
Reply
#2
try removing the parentheses. The ()

you don't need to open or close anything, scrapebox does all that for you. Does that work?
Reply
#3
(01-09-2019, 12:33 AM)loopline Wrote: try removing the parentheses.  The ()  

you don't need to open or close anything, scrapebox does all that for you.   Does that work?

I think its a software problem, since I got it to run only 1 time and it found the data required (with the delete parentheses). The problem is that I cannot get it started.
Take a look:
https://cl.ly/f36aaca3a023
Reply
#4
Its possible something is blocking Scrapebox, you can try whitelisting in all security software. If something is scanning the threads.

Its also possible your IP is blocked by whatever urls you have loaded since your running 30 threads, if its all the same domain they are going to not load your urls and then you can't scrape any data.

Try 1 thread and see what happens.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Looplines Scrapebox List