The Blueprint Training

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 url/s per second
#1
I saw a moderator that posted exactly this and I just can't get it to work.

What am I doing wrong?

[Image: helprn.png]
Reply
#2
try checking "custom footprint" instead
Reply
#3
(11-11-2011, 01:18 AM)etojoy Wrote: try checking "custom footprint" instead

It worked for a while. Yesterday I scraped a list of 1600 URLConfused with a footprint from eSyndiCat.

Now I can't find anything with PHPLD.
Added some keyworks.

http://imageshack.us/photo/my-images/845/helpbj.png

[Image: helpbj.png]
Reply
#4
You definitely need to check "custom footprint" and you also need to add some keywords to the footprint to return more results.
Reply
#5
(11-12-2011, 12:36 AM)s4nt0s Wrote: You definitely need to check "custom footprint" and you also need to add some keywords to the footprint to return more results.

Please check..

(11-11-2011, 07:57 AM)PumpkinHarvest Wrote: http://imageshack.us/photo/my-images/845/helpbj.png
Reply
#6
Either your custom footprints are way too long or your internet connection/firewall needs tweaking.

Try with some simple footprints to see if thats the problem.
Reply
#7
This is the same issue I'm having! I just posted about this. Did you ever figure out what the issue was?
Reply
#8
Well, not really.

Long string footprints often failed.

Solved this by making the footprint myself and only using 1 keyword at a time.
Reply
#9
Try with some simple footprints to see if thats the problem. [Image: g.php]
Reply
#10
You definitely need to check "custom footprint" and you also need to add some keywords to the footprint to return more results.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Looplines Scrapebox List